Φαρμακείο

Ωράριο Φαρμακείου: Δευτέρα 15:00 - 17:00, Τρίτη 15:00 - 17:00, Παρασκευή 14:00 - 16:00

Pharmacy open on Monday 15:00 to 17:00, Tuesday 15:00 to 17:00, Friday 14:00 to 16:00

Παρασκευή, 11 Απριλίου 2014

Ο υπουργός Υγείας παραπέμπει τους ανασφάλιστους στα Κοινωνικά Ιατρεία!

Στην Ελλάδα του success story και των πρωτογενών πλεονασμάτων, το υπουργείο Υγείας, παραπέμπει στα Κοινωνικά Ιατρεία τους ανασφάλιστους ασθενείς αντί να δώσει λύσεις στο δράμα τους. Σε ανακοίνωσή του, το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού, κάνει γνωστό ότι γιατρός του ιατρείου δέχθηκε στις 11 Απριλίου, δυο τηλεφωνήματα από δυο πολίτες για βοήθεια οι οποίοι παρεπέμφθηκαν στο ιατρείο από το γραφείο του υπουργού Υγείας! Το γεγονός αποδεικνύει την ανεπάρκεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας να βοηθήσει τους δοκιμαζόμενους από την κρίση πολίτες και το ερώτημα που προκύπτει είναι εύλογο. Πόσο θα μείνει στη θέση του ο ανεπαρκέστατος υπουργός Υγείας;
Η ανακοίνωση του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού
Χθες – 11/04/2013 – για άλλη μια φορά έγινε ένα απίστευτο – για τους περισσότερους πολίτες – γεγονός. Ο εθελοντής γιατρός μας Γιώργος Βήχας δέχτηκε 2 τηλεφωνήματα από 2 διαφορετικούς πολίτες που ζητούσαν την βοήθεια του, για να βρεθούν συγκεκριμένα φάρμακα που είχαν ανάγκη. Η όλη ιστορία δεν θα ήταν αξιοσημείωτη (αφού το ΜΚΙΕ βοηθάει καθημερινά δεκάδες πολίτες) εάν αυτοί οι πολίτες δεν είχαν παραπεμφθεί από το γραφείο … του Υπουργού Υγείας

Ναι καλά διαβάσετε. Το Υπουργείο Υγείας αντί να βρίσκει λύσεις για το δράμα που βιώνουν οι ανασφάλιστοι συμπολίτες μας, τους παραπέμπει σε ένα κοινωνικό ιατρείο. Αναρωτιόμαστε για πόσο θα μένει στη θέση του ο ανεπαρκέστατος Υπουργός Υγείας κ. Άδωνις Γεωργιάδης!

Σημείωση: Στη φωτογραφία βλέπετε βεβαίωση που έχει εκδώσει κάποιο ΙΚΑ (εσκεμμένα έχουμε σβήσει τα στοιχεία τους ώστε να προστατέψουμε την ταυτότητα του υπαλλήλου που την έκδωσε για να βοηθήσει φυσικά έναν ανασφάλιστο συμπολίτη μας) και αποδεικνύει πέρα από κάθε αμφισβήτηση τηνανεπάρκεια του Εθνικού Συστήματος Υγείας να βοηθήσει τους δοκιμαζόμενους – από την κρίση – πολίτες, με αποτέλεσμα ακόμα και το ΙΚΑ να παραπέμπει για ασφάλιση (;;;) ανασφάλιστους πολίτες στα κοινωνικά ιατρεία.

Ενημερωτικά και μόνο αναφέρουμε ότι η ημερομηνία του εγγράφου που έχουμε στη κατοχή μας είναι πολύ κοντινή, οπότε το ΠΕΔΥ λειτουργούσε. Φυσικά αυτό δεν σημαίνει και πολλά αφού και να εξεταζόταν από γιατρό του ΠΕΔΥ ο ανασφάλιστος και πάλι δεν θα μπορούσε να πάρει τα φάρμακα του ΔΩΡΕΑΝ ή να κάνει εξετάσεις ΔΩΡΕΑΝ. Το σχόλιο μας αυτό είναι για όσους θα σπεύσουν στα κανάλια να πουν ότι με το ΠΕΔΥ τώρα οι ανασφάλιστοι έχουν πρόσβαση στο ΕΣΥ, ενώ ουσιαστικά δεν έχουν, και απλά θα πουν ΨΕΜΑΤΑ για να θολώσουν τα νερά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου